Sinds 2015 besteden we onze energie aan schone energie

Sinds 2015 richten we ons op schone energie. Dankzij de samenwerking in 2015 met onze Duitse importeur Andy Lippert en zijn bedrijf “MYWAY MARINE”, in nauw contact met het bedrijf “Torqeedo”, leider in de productie van elektrische buitenboordmotoren, hebben diverse bootkoppelingen met elektromotor ontwikkeld, met verrassende resultaten die nog steeds de uitmuntendheid aantonen

Op zee met de ST400 – comfort op het water

Afgelopen 24 juli hebben we onze ST400 op zee getest met twee uitzonderlijke gasten, twee jonge modellen die een concreet getuigenis gaven van het Luxury Tender-concept. Kijk hoe hij in minder dan deskundige handen over het water vliegt!

SKY BUSINESS 24 WORK TV – TOPGEHEIM

Aflevering uitgezonden op 8/01/2020 u. 20.30 uur op Sky – Channel 821 Gast: Andrea Surace van Surmarine Gepresenteerd: Matteo Valléro